Política de Privacitat
Avís legal

Consentiment Reglament General de Protecció de Dades

Per que tractem les teves dades ? 

La Torre d'ogern,  utilitzem les seves dades personals, sota el nostre interès legítim, per gestionar els serveis que vostè ens ha contractat i aquells que heu demanat, per complir amb les obligacions de l'entitat i la legislació aplicables. 

També utilitzem les seves dades, sota el nostre interès legítim, per contactar amb vostè i enviar-li informació sobre els nostres serveis, productes i esdeveniments així com d'actualització del sector sota el seu consentiment, enviar-li publicitat dels nostres serveis i/o comunicar les seves dades a empreses del grup o socis.

Per aquestes comunicacions, La Torre d'ogern podrà utilitzar tant mitjans no electrònics (correu postal) com les comunicacions electròniques (correu electrònic, SMS, mòbil i altres mitjans telemàtics).

A qui comunicarem les seves dades? 

Ens pot revelar la seva informació amb fins comercials a empreses del grup i, per descomptat, a les entitats o empreses que ofereixen els serveis que heu demanat.

Com obtenim les dades? 

Podem obtenir les dades quan ens les faciliteu per inscriure's com a client, web o subscripció a  Butlletins. També podem obtenir fonts de dades accessibles al públic (registres públics, directoris, BOE) o l'hora de sol·licitar informació o consultes mitjançant el nostre lloc web, blog o les xarxes socials. També podem obtenir dades de menors prèvia autorització d’ un tutor legal.

Es la seva responsabilitat que les dades que ens faciliti siguin certes i actualitzades . La Torre d'ogern no es responsabilitzarà en cap moment de les conseqüències que puguin sorgir a causa de que la informació que ens facilita no sigui fidedigna i veraç.

Quins són els seus drets i com podeu exercir-los?
 

Vostè pot accedir, rectificar, suprimir i oposar-se a certs tractaments, així com exercitar el seu dret a la limitació de tractament, portabilitat i no ser objecte d'una decisió individual basat exclusivament en el tractament automatitzat.

De la mateixa manera, vostè pot retirar el seu consentiment per al tractament de les seves dades en qualsevol moment. Per descomptat, vostè pot objectar en qualsevol moment per rebre publicitat de productes de La Torre d'ogern dirigint-se a nosaltres per correu electrònic , ho pot fer aquí:

http://www.latorredogern.com/index.php/contacte 

 

Durant quan de temps conserva les seves dades? 


La Torre d'ogern conservarà les dades mentre sigui client, bloquejant les dades quan deixi de ser-ho i suprimint-los tant bon punt aquests hagin prescrit de possibles actuacions judicials i extrajudicials que es puguin generar  La Torre d'ogern també retenir certa informació basada en els requisits legals (per exemple, amb les normes de treball fiscal, hem de mantenir la informació 5 anys ).

 

 

 

Calendari

Consulta el calendari de disponibilitat

Aquest lloc web utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació.